Menuer 2018

Nedenfor finder Du et udvalg af de menuer, som kokkene "Fokkejensen" har sammensat.  

 

Du har både mulighed for at booke et fuldt arrangement, eller blot booke maden til Dit næste arrangement.

Arrangementspriser kan findes under arrangement. Hvis i kun ønsker at bestille maden direkte, sender vi separat tilbud på det.

American’s grill buffet
Bryllupsmenu

American’s grill buffet

 

- BBQ grillet plankesteak

- Texas marinerede spareribs

- Grillet burger med hjemme bagte boller

- Hot dogs med hjemme lavet garniture

- Grillet kartofler med sesamfrø

- Grillet majs kolber

- Grillet løg med honning

- Coleslaw med spidskål, gulerødder og squash

- Tomat salat med grillede peberfrugter

- Ceasar salat med revet parmesan og croutoner

- Dips

- Grøn chili quacomole, Spicy salsa,,krydder smør, majs pure og artiskok-chili dip

- Focacia med  bagt med havsalt og rosemarin

- Smør

 

Dessert

- Æbler crunch med Vanilla is

325,- kr. per couvert

Sommerbuffet

Sommerbuffet

 

- Varmt røget lakse mousse med kapers og skalotte løg

- Citrus marineret tiger rejer på spyd

- Kyllingbryst farseret med parmaskinke og feta ost

- Rosa stegt oksefilet marineret med timian og rosemarin

- Salat af vand melon med feta ost og saltet græskårkerner

- Tabouleh med grøft hakket mandler, peberfrugter og tørrede abrikoser

- Salat af cherry tomater med balsamico marineret løg

- Små salt bagte kartofler med sort sesam og soltørrede tomat pesto

- Jordskok og kartoffel gratin

- Stærkt harissa, Oliven tapanade og tzaziki

- Hertil Foccasia med havsalt og rosemarin

 

Dessert

- Robust chokokage med frugtsalat og råcreme

210- kr. per couvert

Tapas/fingerfood

Bryllupsmenu

 

Snacks til velkomst

- Salt mandler, Oliven snegler og cucumber sandwiches

 

Forret

- Gazpacho shotBaba ghanoush (egyptisk tapenade med bagte auberginer og tagin)

- Humus med pinjekerner

- Haydari

- Marinerede oliven

- Kold hævet speltbrød

- Arabisk brød med jomfru i det grønne

 

Hovedret som buffet

- Grillet kammuslinger på spyd med harissa

- Sukker saltet laks og rukula pesto

- Tun Sasimi med wasabi creme

- Citrus marineret tiger rejer sat på spyd

- Rosa stegt oksefilet med foie grass og portvin sauce

- Teriaki marineret kylling spyd med sate sauce

- Chorizo fresko

- Rucula salat med parmesanflager, ristet nødder og vand melon

- Små salt bagte kartofler vend med sorte sesamfrø og soltørrede tomat pesto

- Nye grillede grøntsager (gulerødder, asparges, majs…)

- Tomat salat med balsamico marineret løg og basilikum

- Tzaziki, Harrisa og oliven tapanade, basilikum pesto – på bordene

- Focasia med hav salt og rosemarin – på bordende

 

Dessert buffet

- Nougat fragilite

- Klassisk citron cheese cake

- Jordbær m. chokolade

675,- kr. per couvert

Bryllupskage

Bryllupskage

Bryllupskage laves efter bestilling og pris indhentes fra bager.

Natmad

Tapas/fingerfood

Forret

- Grillet tigerrejer på spyd marineret med citrusfrugter

- Skaldyrs kroketter i pangomel med sødsur

- Hjemme lavet blacksprutte ringer med aiolio

- Timian og hvidløg grillet lammeculotte

- Kylling sate på spyd

- Grillet chorizo fresko med olivenstegte pimientos

- Kryderet cous cous salat med mandler og abrikoser serveres i shot glas

- Bagte svampe med balsamico, hvidløg og persille

- Papas arrugadas con mojo

- Olivenolie og rosemarin marineret manchego

- Langtids hævet brød og flute

295 kr. per couvert

Walk´n Tapas

Walk´n Tapas

Forret

- Citrus marineret Tigerrejer på spyd

- Sasimi tun på spyd med wasabi mayo

- Stenbiderrogn på croutoner med cremefraiche, citron og løg

- Varmt røget lakse mousse på ske

- Tomat mozzarella med basilikum

- Sukker saltet laks på spyd

- Harissa, pesto og oliven tapande, brød

- Tabouleh med tørrede abrikoser og hakket mandler

Hovedret

- Lamme kotelet  med rosemarin

- Spicy kød boller  i tomat chutney

- Kylling sate vendt i sate sauce

- Serrano skinke med drueagurk

- Chorizo fresko

- Oliven olie marineret manchego

- Okse rullet med aubergine mousse

- Grillet squash med mizona og parmesan

- Salt bagte kartofler på spyd

- Tzaziki, humus ,brød

Dessert

-Rabarber trifli med vanilleskum, makroner

- Choko kage med  mandler samt lakridsdrys

795 kr. per couvert

Vælg imellem

- Pølse og Ostebord

- Pølser medbrød og tilbehør

- Chili con carne med dampet ris og nachos

- 3 slags suppe

- Tarteletter med høns i aspages

50 kr. per couvert

Konfirmations Menu 1

Konfirmations Menu 1

 

Forret

- Røget lakse mousse og spyd af tigerrejer

- Anrettet med urter salat og basilikum pesto

 

Buffet

- Rosa stegt kalve culotte marineret med rosemarin

- Kylling bryst stegt med parmaskinke og salvie

- Porre tærte med sol tørrede tomater og feta ost

- Salt bagte kartofler med basilikum pesto og sorte sesam frø

- Salat af bagte auberginer, gulerødder og svampe

- Tomat mozzarella salat med marineret rødløg og oliven

- Tabouleh med ovn bagte peberfrugter og abrikoser

- Pluk salat med solsikkekerner og parmesankiks

- Oliven tapanade, tzaziki og harissa

- Foccacia og speltbrød

 

Dessert 

- Robust chokolade kage med råcreme og bær

295 kr. per couvert

 

Konfirmations Tapas menu 2

Efterårsmenu

Forret

- Symfoni af fisk

- Lakse tatar rørt med sennepskorn og cremefraiche

- Terrin af hvid vin dampet torsk, viklet i nori-tang

- Havtaskekæber viklet i serano skinke

- Anrette med sprød salat og friterede jordskokker

 

Buffet

- Oksemørbrad  med trøffelsauce- 

- Langtids stegt kalkun marineret med honning og timian

- Ovn bagte pastinakker med friske tranebær og honning

- Rissolle kartofler i glaseret i åndefedt

- Jordskok og gulerods pure

- Grøntsags gratin med timian

- Østershatte og mark svampe vent i citron-olie og persille

- Rucula salat med parmesan kiks, dadler og valnødder

- Foccasia med rosemarin og hav salt.

 

Dessert

- Hjemmerullet nougat roulade med hasselnødder og brombær coulis

340 kr. per couvert

 

Efterårsmenu

selskabslokale udlejningslokale

1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale 1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale

1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale 1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale

1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale 1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale

1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale1st booking, selskabslokale, udlejningslokale, festlokale, firmafest , privat fest, julefrokost, party, fest, bryllup, fødselsdag, lokale til fest, leje lokale

Konfirmations Tapas menu 2

 

Buffet

- Stenbiderrogn på oliven bagt bruchetta med creme fraiche og løg

- Varmrøget laksemousse rørt med rukula pesto

- Tun Sasimi med wasabi creme

- Citrus marineret tiger rejer sat på spyd

- Teriaki marineret kylling spyd med sate sauce

- Parma skinke rullet med en aubergine feta mousse

- Chorizo fresko med marinerede oliven

- Tabouleh med abrikoser, mandler og persille

- Ceasar salat med grove croutoner og parmesan ost

- Salt bagte kartofler vend med sorte sesamfrø og soltørrede tomat pesto

- Tomat salat med balsamico marineret løg og basilikum

- Tzaziki, Harrisa og oliven tapanade

 

Dessert 

- Robust chokokage med frugt salat og råcreme

340 kr. per couvert

Traditionel
Julefrokostbuffet

Traditionel Julefrokostbuffet

 

Buffet

- Karry sild med kapersbær.

- Jule sild med appelsin, dild og rødløg.

- Røget laks med røræg og purløg.

- ½ æg med rejer og kaviar.

- Roastbeef med remolade, ristede løg og peberrod.

- Lun leverpostej med champignon og bacon.

- Frikadeller (2 stk pr mand) med agurkesalat.

- Lun flæskesteg med rødkål.

- Brie og blåskimmel med kiks og druer.

- Ris ala mande med kirsebær sauce.

- Rugbrød , landbrød og smør.

230 kr. per couvert

Utraditionel
Julefrokostbuffet

Utraditionel Julefrokostbuffet

 

Buffet

Spyd af tigerrejer marineret med hvidløg og lime

Thai tatar af sukker saltet laks med marineret løg 

Teriaki marineret Seared tun med mild chilidip

Kylling sate med peanut/kokos sauce 

Asiatiske flæskesteg med soja og kokos

Frikadeller med koriander og hvidløg

Marineret rødkåls salat med dadler og feta ost

Salat af kokos dampet ris med frisk ananas og hasselnødder

Nudelsalat med soja chili og sprød grønt

Cous cous salat med bagte peberfrugter og dukkah

Harissa og riata

Hertil serveres hjemmebagt brød

 

Dessert

Kanel panna cotta med brændte mandler og kirsebær coulis

315 kr. per couvert

KONTOR

 

Mandag - Fredag

Kl. 9.00 - 16.00

 

ADRESSE

1ST BOOKING

v/1st Group
Refshalevej 203 A - 1432 Kbh K

CVR-nr.: 28879113
M /  info@1stbooking.dk

T  / +45 31 62 31 13

FIND OS

© 1st Booking